• Menu
  • Tickets21

The 1975 - canceled - Copy

30 Sep - 1 Oct - Annexet
Price: 595 SEK + service fee
  • Fri. Sep 30, 2022 , 7:00 PM
  • Sat. Oct 1, 2022 , 8:00 AM

Det är snart 10 år sedan Ny Generation arrangerade ett nationellt event som samlar unga kristna från alla kyrkor och samfund. Nu är det dags att än en gång rikta strålkastarna mot skolvärlden som ett av världens viktigaste missionsfält och peppa unga kristna till att göra skillnad. 

Det kommer finnas något för alla, oavsett om du har haft en kristen skolgrupp länge eller bara är nyfiken på att starta. Denna helg blir en chans att låta elden flamma upp igen, fatta viktiga beslut för Jesus och att komma tillsammans med andra trossyskon från hela Sverige för att påminnas om att man inte är ensam!

Sveriges kristna ungdomar är nyckelpersoner när det kommer till att dela sin tro på Jesus med sin egna generation. 2022 - för en ny generation blir ett historiskt avstamp för Sveriges kristenhet.
 

SJ_700x100_festival.jpg

Visitor Information

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Mat & dryck

Uppdateras närmare evenemanget

Hitta hit

Annexet ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!